Sites beheren
De sectie Sites van je Partnerdashboard laat je elke klantwebsite die aan je organisatie is gekoppeld vanuit één centrale plek beheren, zonder dat je afzonderlijk hoeft in te loggen op het account van elke klant.
Sitelijst
De weergave Sites toont een uitgebreide tabel van elke website die je organisatie beheert, inclusief:
- Sitenaam & domein: De primaire identificatie voor elke website, zodat je in één oogopslag kunt zien bij welke klant of welk project deze hoort.
- Status: Of de site momenteel Actief of Geblokkeerd is.
- Aanmaakdatum: Wanneer de site voor het eerst aan je organisatie is toegevoegd, handig om bij te houden hoe lang je een bepaalde klantrelatie al beheert.
Een site toevoegen
Om een nieuwe website voor een klant op te zetten. Klik je op de knop Site toevoegen. Hiermee stel je een nieuwe omgeving direct in vanuit je partneraccount, zonder dat de klant bij het technische opzetproces betrokken hoeft te zijn. Voor de volledige uitleg van de velden en wat er automatisch wordt opgebouwd, zie Een nieuwe site aanmaken en uitrollen.
Een bestaande klant uitnodigen
Heeft je klant al een SitePack-site? Dan hoef je geen nieuwe te bouwen. Klik op Bestaande klant uitnodigen, vul eventueel de naam van de klant in (alleen jij ziet die) en kies Link maken. Stuur de link naar je klant.
Zodra de klant de link opent, inlogt en bevestigt welke van zijn sites jij mag beheren, verschijnt die site in je sitelijst en beheer je hem zoals elke andere klantsite. Goed om te weten:
- Alleen de eigenaar van een site kan een partner toegang geven, en een site kan één partner tegelijk hebben.
- Een link is 14 dagen geldig en kan één keer gebruikt worden. Onder de lijst zie je de status van elke link (open, geaccepteerd, verlopen of ingetrokken) en kun je een open link intrekken.
- De klant kan jouw toegang op elk moment beëindigen in de instellingen van zijn site.
Een individuele site beheren
Open voor elke site in je lijst de site om bij de sitedetailpagina te komen, waar je de sitedetails en het primaire domein kunt bekijken en het menu Acties kunt gebruiken om de website te bekijken, staging te bekijken of in te loggen als gebruiker. Zo krijg je toegang tot dezelfde soort tools die worden behandeld in de handleidingen voor het Beheerportaal, benaderd via je partneraccount namens je klant. Om de content van een klant te beheren, zie Content beheren voor een klant.
Veelgestelde vragen
Kan ik al mijn klantwebsites beheren zonder aparte logins voor elke website?
Ja. De sectie Sites van je Partnerdashboard geeft je gecentraliseerde toegang tot elke klantwebsite die je organisatie beheert, zonder dat je voor elke website afzonderlijke inloggegevens nodig hebt.
Wat betekent het als de status van een site "Geblokkeerd" toont?
Een geblokkeerde site is momenteel niet actief of bereikbaar. Als je deze status onverwacht bij een klantsite ziet. Bekijk dan de individuele instellingen van die site door op Beheren te klikken, of neem contact op via de supportbronnen van het Partnerdashboard.
Hoe voeg ik een nieuwe website toe voor een klant?
Klik op de knop Site toevoegen in de sectie Sites om direct vanuit je partneraccount een nieuwe website-omgeving op te zetten.
Wat kan ik doen zodra ik op "Beheren" klik bij een specifieke site?
Je krijgt toegang tot de individuele instellingen, prestatiegegevens en configuratieopties van die site, dezelfde categorieën tools die worden behandeld in de handleidingen voor het Beheerportaal, toegepast op de website van die specifieke klant.
Kan ik zien wanneer een site voor het eerst aan mijn organisatie is toegevoegd?
Ja. De kolom Aanmaakdatum in de sitelijst toont precies wanneer elke website onder je organisatie is opgezet.
Hoe krijg ik toegang tot de site van een klant die al SitePack gebruikt?
Maak een uitnodigingslink met Bestaande klant uitnodigen en stuur die naar de klant. Nadat die bevestigt, komt de site in je lijst.
Kan een klant mijn toegang weer intrekken?
Ja. De site-eigenaar kan de toegang van de partner op elk moment beëindigen onder Instellingen in zijn eigen dashboard.